FNV MOOI Boekhoudpakket
FNV MOOI heeft in samenwerking met de Belastingdienst speciaal voor jou als (startende) ZZP’er in de uiterlijke verzorging een boekhoudprogramma ontwikkeld waarmee je gemakkelijk en inzichtelijk zelf je boekhouding kunt voeren. Dit boekhoudprogramma is een volledig pakket waarmee je een deel maar ook de gehele administratie van jouw bedrijf kan bijhouden. Ook kun je er ieder kwartaal eenvoudig je btw-aangifte mee doen, inzicht houden in je resultaten en je klantgegevens, een balans opmaken en je kilometer- en urenregistratie bijhouden. De Belastingdienst heeft meegekeken met de ontwikkeling van dit pakket en voldoet dan ook aan de richtlijnen van de Belastingdienst.

Het FNV MOOI Boekhoudpakket is alleen voor ZZP’ers werkzaam in de uiterlijke verzorging en bestaat uit een uitgebreid handboek en een programma op cd-rom (programma op usb op aanvraag en tegen meerprijs). Het Boekhoudpakket ontvang je, voorlopig nog, gratis indien je de cursus Boekhouden – basis bij de MOOI Academie volgt. Daarbij wordt het programma, voorlopig ook nog gratis, onderhouden op het gebied van bijvoorbeeld nieuwe belastingwetten. Leden van FNV MOOI die werken met het pakket ontvangen ook nog eens korting bij voordeelpartner De Administratie voor o.a. de jaarlijkse aangifte Inkomsten Belasting. Kijk voor meer informatie hierover op www.fnvmooivoordeel.nl.

Het FNV MOOI Boekhoudpakket is alleen voor ZZP’ers werkzaam in de uiterlijke verzorging. We vragen daarom vooraf om een afschrift van het uittreksel van de Kamer van Koophandel van je bedrijf. Als je nog werknemer bent, vragen wij je een afschrift van je laatste loonstrook van het bedrijf waar je werkt te sturen. Je kunt dit inscannen of er een foto van maken. Vergeet niet je BSN nummer zwart (onleesbaar) te maken. Mail deze naar info@fnvmooi.nl of per post naar FNV MOOI Nachtegaalstraat 37 3581 AC Utrecht.

Wil jij meer grip krijgen op je financiële administratie en leren hoe je gemakkelijk en inzichtelijk zelf je boekhouding kunt voeren? Schrijf je dan in voor de cursus Boekhouden – basis bij de MOOI Academie op www.fnvmooi.nl/mooiacademie, leer werken met het FNV MOOI Boekhoudprogramma en ga daarna zelf aan de slag met je financiële administratie. Meer weten? Stuur ons een e-mail op info@fnvmooi.nl of bel ons op 030-2314221.