Column Marga Patijn, MOOI Lijfstijl 1 2012

Februari 2012

Het eerste themanummer van 2012: Het Inkomen

MOOI Lijfstijl krijgt dit jaar een iets andere opzet. Er komen namelijk 6 themanummers uit. Dit is de eerste. Deze uitgave gaat over je inkomen. Hierin vind je veel informatie die jou kan helpen het juiste inkomen te ontvangen. Dit kan over je loon gaan, maar ook over belastingvoordelen en toeslagen evenals tips om de juiste prijzen te berekenen aan de klant als je (aankomend) ZZP’er bent.

De komende themanummer van MOOI Lijfstijl zullen ondersteund worden door bijvoorbeeld brochures of voorlichtingsbijeenkomsten maar ook zul je in MOOI Lijfstijl ‘MOOI Lijfstijl extra’ kunnen aantreffen. Hierin vind je dan het laatste nieuws uit jouw branche.

FNV MOOI komt naar je toe in de Week van het Inkomen. Het team van FNV MOOI trekt het land in om jou informatie te geven over je inkomen. Ook zijn er avondbijeenkomsten en zit het FNV MOOI team van 5 tot en met 8 maart ‘s avonds aan de telefoon om jouw vragen over het inkomen te beantwoorden.

Op Hairstyle, dat gehouden wordt op 4 en 5 maart a.s. in AHOY Rotterdam, zal de aftrap worden gegeven en kun je alle soorten informatie krijgen en o.a. je loon laten berekenen, je functie laten controleren en voor de kapper nu eens horen hoe het echt zit met Loongebouw B. Maar ook geld dat je terug vraagt van de belasting kan zorgen voor een hoger inkomen, hoe zit dat bij jou?

Ook lanceert FNV MOOI deze week zijn app. Natuurlijk geeft deze in eerste instantie informatie over je inkomen maar ook vind je er de nieuwe modelijnen. Houd ons dus in de gaten, want je gaat nog veel van ons horen. Kijk ook op pagina 10 en 11 van deze MOOI Lijfstijl, hier gaat het over de Week van het Inkomen in het voorjaar. En vergeet natuurlijk onze website niet. Kijk op www.fnvmooidag.nl om meer informatie over dit onderwerp te vinden.

Marga Patijn

voorzitter FNV MOOI