Column Marga Patijn, MOOI Lijfstijl 2 2013

Maart 2013

“Mooie cijfers, maar nog veel werk te doen voor FNV MOOI

Eerste resultaten bekend van onderzoek naar diensten en producten van FNV MOOI

In MOOI Lijfstijl nummer 5 van 2012 lieten wij al weten dat FNV MOOI een uitgebreid onderzoek zal houden onder leden en niet-leden. Velen van jullie hebben vast al contact gehad met de onderzoekers. De eerste mooie resultaten over de bestaande producten zijn binnen. Zo krijgt de FNV MOOI Dag een 8,3, MOOI Lijfstijl een 7,6, de website een 7,4 en Ledenservice een 7,7 van de achterban. Het boekhoudpakket en de schoolvoorlichting krijgen respectievelijk een 7,4 en een 7,9.

Dit wil echter niet zeggen dat FNV MOOI er nu is. Zeker niet, er zijn veel verbeterpunten genoemd, ook voor de hiervoor genoemde producten en diensten. Daarmee gaat FNV MOOI aan de slag. Prachtig dat onze branche zo bereid is om te helpen de producten te verbeteren: dank daarvoor.

Nu naar het volgende deel van het onderzoek: ‘De nieuwe Producten’. Het onderzoeksteam gaat nu naar de mensen toe. Wil jij het team ook ontvangen, meedenken en meedoen bij het beoordelen van nieuwe ideeën? Laat het ons dan weten en stuur een e-mail naar info@fnvmooi.nl “

Marga Patijn

voorzitter FNV MOOI