Column Marga Patijn, MOOI Lijfstijl 2, 2017

April 2017

Word jij verkozen tot de leukste en ondernemendste ZZP Kapper van Nederland? FNV MOOI maakt het mogelijk!

FNV MOOI startte begin dit jaar de campagne ‘de ZZP’er in beeld’. Dit jaar zal FNV MOOI de hardwerkende échte ZZP’er in onze branches door middel van verschillende acties en activiteiten onder de aandacht brengen zowel bij de politiek als bij andere ondernemers, brancheorganisaties en natuurlijk ook de consument! FNV MOOI vindt het belangrijk dat deze vakmannen en -vrouwen de aandacht en waardering krijgen die ze verdienen en niet continue onderwerp van discussie zijn over of ze nou wel of geen échte ZZP’ers zijn.

Naast het grote ZZP onderzoek van EVA, het ZZP Kieskompas en activiteiten in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen, organiseert FNV MOOI in het kader van ‘De ZZP’er in beeld’ ook voor het eerst de ‘Verkiezing van de Leukste ZZP Kapper’ tijdens de ‘Verkiezing van de Leukste Kapsalon 2017’! Op het moment van schrijven zijn de deelnemers bekend en is het stemmen begonnen. Heb jij je nog niet aangemeld, doe het dan vlug! Wie weet word jij dan straks uitgeroepen tot de leukste ZZP Kapper van jouw gemeente, provincie of misschien zelfs wel van Nederland!

Tot en met 23 mei kan er op de deelnemende ZZP’ers worden gestemd. Vraag jouw klanten op jou te stemmen. Ben jij geen kapper, maar wil jij wel jouw collega’s uit de uiterlijke verzorging steunen? Breng dan je stem uit op www.kapsalonvanhetjaar.nl. De feestelijke uitreiking zal plaatsvinden op maandagavond 26 juni in Studio’s Aalsmeer. Hopelijk tot dan!

Meer weten over deze verkiezing en de feestelijke uitreiking?! Kijk dan op onze website
www.laatste.nieuws.fnvmooi.nl of op www.kapsalonvanhetjaar.nl.

Marga Patijn,
Voorzitter