Column Marga Patijn, MOOI Lijfstijl 3, 2017

Juni 2017

Het is juni, prachtig weer en het is bijna vakantie. In deze MOOI Lijfstijl vind je de zomer dan ook helemaal terug. Bij FNV MOOI staat de airco dan wel aan maar van vakantie is nog niet zo veel te merken. Iedereen is nog volop aan het werk om de bureaus leeg te hebben als de vakantie aanbreekt

Zo is een van de medewerkers een draaiboek voor de jury aan het maken die de leukste en ondernemendste ZZP’er moet kiezen en op 26 april tijdens de Brooklyn Night Award Show in Aalsmeer de Award moet uitreiken. De ander buigt zich over de teksten die naar het ministerie moeten om de informatie over de wet WKKGZ voor de schoonheidsverzorging te verbeteren. Het cao team vertrekt naar de onderhandelingen om met de werkgevers te spreken over een nieuwe cao en een ander houdt zich bezig met het grote onderzoek in de kappersbranche onder leerlingen, werknemers, ZZP’ers, werkgevers en consumenten. Ook de afdeling Ledenservice werkt hard aan de dossiers die naar de rechter moeten. En natuurlijk vinden er op dit moment volop voorbereidingen plaats voor de FNV MOOIDag. Ik kan jullie vertellen dat wij net afspraken hebben gemaakt met Karin Bloemen om in het ochtend programma van de MOOIDag op te treden. De MOOIDAG 2017 wordt vast weer een fantastische dag.

Dit alles is natuurlijk maar een kleine greep uit alle werkzaamheden die FNV MOOI doet. Maar ik beloof dat we jullie van alle activiteiten op de hoogte zullen houden.

Wij wensen jullie in ieder geval heel veel plezier deze zomer en MOOI Lijfstijl is er weer in september.

Marga Patijn,
Voorzitter