Column Marga Patijn, MOOI Lijfstijl 6, 2015

December 2015

De feestdagen komen eraan

Een hele mooie tijd voor de meeste mensen. De winkels zijn versierd, de mensen lijken vrolijker en iedereen is druk met inkopen. We maken tijd vrij om samen de feestdagen door te brengen en geven meer geld uit dan in andere tijden van het jaar. En dat laatste merken we ook in onze branches. Het is drukker, de klanten komen nog gauw even voor een MOOI kapsel, mooie nagels en make up. Ook de schoonheids-, voet- en wellness salons doen over het algemeen goede zaken in deze tijd van het jaar. Als professional maak je natuurlijk gebruik van deze feestelijke sfeer, je verwent je klanten maar adviseert ze natuurlijk ook over de verzorging thuis. En hebben ze nog niet alle cadeautjes binnen voor onder de boom, dan heb je vast een heel mooi verzorgingsproduct of een prachtig ingepakte cadeaubon om ze hierbij te helpen.

Beste collega’s, geniet van deze tijd maar denk ook aan jezelf. Neem op tijd pauze, denk aan taakroulatie en aan je werktijden. ‘s Avonds even met de voeten omhoog is ook goed voor de benen.

FNV MOOI, werknemers, bestuur en natuurlijk ikzelf wensen iedereen hele MOOIE dagen en een goed begin van 2016 in goede gezondheid. Tot in het nieuwe jaar.

Marga Patijn,
Voorzitter