Column Marga Patijn, MOOI Lijfstijl 6

Moeilijke start na de vakantie

Vraag me niet waarom, maar ik had er dit jaar moeite mee het werk weer op te pakken na de vakantie. Ik miste ontzettend de vrijheid van het trekken met de camper door Frankrijk. Nou las ik in de krant dat er mensen zijn die dat geveol tot aan de pepernotentijd houden. Sterker nog, door de donkere dagen die het najraar en de winter kennen, duurt het voor sommigen zelfs tot de lente.

Gelukkig merk ik dat ik weer snel in het ritme kom nu ik me weer verdiep in de leuke aspecten die het werk met zich meebrengt en dat het zelfsniet erg is om er zo nu en dan moeilijke dossiers tussendoor te hebben. Ik ben dus een bofkont, want ik heb het vervelende gevoel al in september achter mij kunnen laten.

Zo, en nu aan de slag met de CAO, de Stichting Sociaal Fonds voor Opleiding en Ontwikkeling in het Kappersbedrijf, de FNV MOOI DAG, het boekhoudpakket, de Nederlandse Haarlijn, het Hoofdbedrijfschap Ambachten, maar ook met schoolvoorlichting voor volgend jaar – al lijkt het nog vroeg. Ik wens jullie ook veel leuk werk toe de komende tijd.

Marga Patijn

voorzitter FNV MOOI